Számunkra nincs lehetetlen a költöztetésben

költöztetés

Egyre több városlakó érzi úgy, hogy elege van a nagyvárosok zsúfoltságából, folytonos rohanásából és nyüzsgéséből, ezért elhatározza, hogy vidékre költözik.

A tisztább levegő és a nyugalom sokakat vonz, és akik nem akarnak lemondani a városok által nyújtott előnyökről sem, mint például a programok gazdag választéka vagy a munkalehetőségek, gyakran a Budapesthez közeli kisvárosokat választják.

Költöztető cégként éppen ezért gyakran vállalunk fuvarokat például Érdre, Gödöllőre vagy Solymárra, de a költöztetés Szentendre területére sem számít ritkának.
Cégünk azonban nem csupán magyarországi települések között vállal fuvarokat, hanem képesek vagyunk egész Európa bármelyik településéről elköltöztetni bármelyik másikba. Ránk nyugodt szívvel bízhatja bútorait és csomagjait, hiszen kezeskedünk afelől, hogy egyetlen karcolás sem fog rajtuk esni a költözés során. Mi nem csupán bútorokat szállítunk, hanem teljes körű költöztetést végzünk, tehát akár a nagyobb és nehezebb bútorok szerelését, sőt, akár a csomagolást is ránk bízhatja.

Családi házak, lakások belföldi és nemzetközi költöztetése mellett vállaljuk gyártelepek és üzemek költöztetését is, de az irodaköltöztetés is a tevékenységi körünk részét képezi. Bármilyen munkáról is legyen szó, fontos a gyorsaság, azonban egy iroda esetében ez hatványozottan igaz, hiszen egy munkahelyről van szó, ahol a munkavégzés nem állhat le feleslegesen.
Éppen ezért egy irodaköltöztetés minden esetben alapos helyszíni felméréssel kezdődik. Ez elengedhetetlen annak érdekében, hogy meghatározhassuk, pontosan mekkora csapatra és különböző méretű járműveink közül melyikre van szükségünk. Így garantáltan nem kell a szükségesnél többször fordulnunk, illetve a rakodás sem húzódik el feleslegesen.

Áraink minden esetben korrektek és megfizethetőek, azonban méginkább kedvezőek, ha a fuvar nem sürgős, és több időnk van a szervezésre.

Vállalunk S.O.S. költözéseket is, azonban bármennyire is szeretnénk, csodára nem vagyunk képesek, mivel a fizika törvényei ránk is vonatkoznak, tehát egyik napról a másikra nem tudunk vállalni több száz kilométeres fuvarokat.