Olcsó és kényelmes megoldás a reptéri parkolásra

reptéri parkoló

Hosszabb, külföldi utazásra készül, és a repülőteret saját autójával közelítené meg?

Köztudott, hogy még a Ferihegy környékén is csak irreálisan magas árakon lehet parkolni. Válassza inkább a Ferihegy Airport Parking (F.A.P.) szolgáltatásait, és a reptéri parkolás többé nem jelent gondot! Áraink megfizethetőek és korrektek, és könnyedén áttekinthetőek, bármilyen rejtett költség és kellemetlen meglepetés nélkül.

Reptéri parkolónk nem csak olcsó, hanem a lehető legkényelmesebb megoldást is jelenti, hiszen létesítményünkből ingyenes transzfert biztosítunk a Ferihegy 2A és 2B terminálokig, a lehető legközelebb a bejárathoz.

Visszaérkezés után, a csomagok átvételét követően csak fel kell minket hívnia, és munkatársaink néhány percen belül ott lesznek Önökért légkondicionált, komfortos kisbuszainkkal. Az adminisztráció nálunk gyors és hatékony, azonban a transzferre forgalomtól függően mindenképpen érdemes legalább tíz-tizenöt percet számolni.

A parkolás árak nem csupán a transzfert foglalják magukba, hiszen a reptérre történő behajtás költségeit is magunkra vállaljuk. Emellett szintén ingyenes, extra szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleink számára, ilyen például a poggyász súlyának ellenőrzése. Amiatt sem kell aggódnia, hogy autója nem fog indulni a hosszú veszteglés után, mivel indítóakkumulátor töltést („bebikázást”) is végzünk.

Utazzon bármilyen hosszú időre is, biztos lehet benne, hogy autója végig tökéletes biztonságban lesz. Parkolónk természetesen körbekerített, és a nap minden percében megfigyelt; erről többek között éjjellátó kültéri kamera rendszer gondoskodik.

Létesítményünk több, mint háromszáz férőhellyel rendelkezik; a nyitott és a fedett beállók mellett zárható garázsaink is vannak.

Reptéri parkolónk könnyen megközelíthető; az M0-ás felől érkezve az M0-M4 reptéri csomópontján keresztül, míg Budapest irányából a Repülőtéri gyorsforgalmi úton és a vecsési 400-as úton a legegyszerűbb.

Ha parkolóhelyet kíván foglalni nálunk, azt megteheti a weboldalunkon található űrlap kitöltésével, illetve telefonon, amennyiben az utazás napján foglalna. A foglalás e-mailben is lehetséges, azonban mivel személyesen küldünk erről visszaigazolást, fontos kiemelni, hogy ez nem azonnal történik, mint az automatikus válasz e-mailek esetében. Hosszú távú (legalább hat hónapos) utazás esetén van lehetőség egyedi feltételek szerinti szerződés megkötésére is, ami egyedi díjszabással is jár. Továbbá egyedi parkolási igényeket is módunkban áll kielégíteni; ilyenkor a parkolási díjfizetés feltételei szintén egyedileg kerülnek megállapításra.