Kihozzuk a betonból a legjobbat

betoncsiszolás

Mivel az aljzatbeton már egyébként is rendelkezésre áll, könnyű azt gondolni, hogy padlót képezni belőle kézenfekvő, evidens megoldás, azonban ez természetesen nem ennyire egyszerű.

Az igaz ugyan, hogy a betonból kivételesen jó padló hozható létre, viszont a kivitelezéséhez különleges eszközökre van szükség. A beton alapállapotában hajlamos repedezésre és porladásra, és nem is a legsimább. Emiatt a csiszolt beton padló csak igen későn, a kilencvenes években kezdett el igazán terjedni Európában. Eleinte még olyan szerszámok voltak használatban, amiket eredetileg kő felületek megmunkálására terveztek, és a betoncsiszoló gépek csak valamivel később jelentek meg.

A professzionális, kifejezetten erre a munkára kifejlesztett, gyémánt szemcsékkel ellátott csiszolókorongoknak köszönhetően a betoncsiszolás nagyságrendekkel egyszerűbb és gyorsabb is lett. Képesek a beton felső rétegét rendkívül keményre és simára csiszolni.

A technológia fejlődésével párhuzamosan ezek a padlók már nem csak üzemi csarnokokban, üzlethelyiségekben vagy raktárakban népszerűek, hanem alkalmazhatóak akár lakóingatlanokban vagy önkormányzati épületekben is. Ez abból a tényből következik, hogy a mai, modern betonpadlók már nem „csupán” nagyon tartósak és strapabíróak, hanem szépek is, továbbá tükörsima felületükön számtalan minta megjeleníthető, és festhetőek is, tehát a külső megjelenésüknek már csak a fantázia szabhat határt.

Cégünk, az Epo-trend Kft. az elmúlt évek során rendkívül értékes tapasztalatokra és szakértelemre tett szert ezen a szakterületen.

Korszerű és környezetkímélő technológiák használatával mára piacvezető és egyedi padlómegoldásokat kínálunk, illetve az ezekhez a megoldásokhoz szorosan kapcsolódó eszközparkot és technológiákat forgalmazunk.
Ez azt jelenti, hogy a kivitelezés mellett többek között értékesítünk csiszológépeket, por- és iszap kezelő rendszereket, továbbá gyémánt szerszámokat is. Ezen gépek magas szintű használata szakképzettséget igényel, ezért technológiáinkat oktatjuk is.

Bizonyos gépeink bérelhetőek is olyan munkákhoz, mint kőfelújítás, csiszolás, burkolatok bontása vagy takarítás. Ezen szolgáltatásunkat kizárólag bejegyzett cégek számára tudjuk biztosítani. A bérelni kívánt gép telephelyünkről elvihető cégünk nyitvatartási idejében; fontos észben tartani, hogy a bérlet időtartama legalább egy nap. A kölcsönzés kezdetekor kaució is fizetendő, azonban ezt visszafizetjük abban a pillanatban, amikor az eszközt a szerződésnek megfelelő időben és állapotban visszakapjuk.