Etetőkocsi a szarvasmarha állományért

szarvasmarha

A szarvasmarha állomány lehető legjobb hús- és tejtermelésének elérése érdekében a takarmányozás minősége is rendkívül fontos.

Ennek köszönhetően nagy szerepet tölt be a gazdaságokban,  telepeken az etetőkocsi használata. Sok típusú etetőkocsi van forgalomban, de az, hogy melyik számít az ideális gépnek az adott gazdaság számára, több paramétertől is függ. Ilyen például az épületek közötti közlekedőutak szélessége, a tehénbeállások, etetőutak elhelyezkedése és természetesen az állatok létszáma.

A tartós, strapabíró, minőségi gépek nagyon fontosak minden gazdaságban, hiszen nélkülük ma már elképzelhetetlen a gyors, hatékony működés. Ez kiemelten igaz az állatok etetésével kapcsolatban.

Arra mindig figyeljünk, hogy csak megbízható helyről vásároljunk gépeket és berendezéseket, mert akkor biztosan garantált a minőség!

A Gravetti Kft. kínálatában lévő magas színvonalú etetőkocsi homogén keveréket állít elő a takarmányból, és azt adagolja ki. Ennek köszönhetően az összes állathoz azonos minőségű és mennyiségű táplálék jut.
A cég rengeteg olyan gépet tud biztosítani, amikkel a gazdasága még sikeresebb és jövedelmezőbb lehet, ezért mindenképpen érdemes felvenni velük a kapcsolatot.

Nagy térfogatú (15-60 m3), gyorsan rakodható USA Equipment márkájú takarmánykeverőink különösen népszerűek manapság. Ezeket az etetőkocsikat megrendelésre készítjük, ügyfeleink igényeihez igazítva. Az etető ajtók számát és helyét is Ön határozhatja meg, ami még hatékonyabbá fogja tenni a munkát. Igény szerint, pedig vezeték nélküli kapcsolatot is kérhet a takarmányozást irányító számítógéphez.

Projecteink során minden esetben a megoldásra törekszünk, ezért gyakran eltérünk a megszokott, tankönyvi módszerektől. Számunkra azonban az elégedett ügyfelek sokkal biztosabbak, mint a bevált utak követése.

Ha etetőkocsit vásárolna, akkor a masszív felépítésének köszönhetően, biztos lehet abban, hogy hosszú évekig kifogja szolgálni, mert nagyon tartós és minőségi anyagból készülnek.

Amennyiben kérdése adódna vagy árajánlatot kérne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!