Könnyen kezelhető akrilzselék tubusos kiszerelésben

acryl gél

Megérkezett a MarilyNails kínálatába a Vision Acryl gel termékcsalád, ami a műköröm alapanyagok legújabb generációját képviseli. Forradalmian új eljárásokkal készül, felhasználva mind a múltban szerzett tapasztalatokat, mind a legkorszerűbb technológiákat. Egyszerű és kényelmes szalonmunkát tesznek lehetővé, és természetesen a végeredményt is imádni fogja mindenki.

Választható a víztiszta Clear, a meleg árnyalatú, mély tónusú Cover Pink és az élénk White színekben. LED lámpa alatt egy-másfél perc alatt köt meg, míg UV fény használatával ez nagyjából három percet vesz igénybe. Még a tubusok kialakítására is külön gondot fordítottunk, hogy minél praktikusabbak legyenek. Ennek köszönhetően egy kézzel is könnyedén használhatóak, a bennük lévő anyag pontosan adagolható, és a beszáradástól sem kell tartani, tehát egy csepp sem megy kárba.

Bár mesterséges körmök léteztek már évezredekkel ezelőtt is, jellemzően nemesfémekből vagy elefántcsontól, a modernnek tekinthető műköröm alapanyagok a huszadik század közepén jelentek meg. Igen meglepő módon ezek az anyagok a fogászatból érkeztek. A fényre kötő fogtömések a zselé alapú műkörmök, a műanyag fogpótlások a TIP műkörmök, a műfogsor javító porcelánok pedig a porcelán műkörmök kifejlesztéséhez adták az alapot. Az elmúlt hetven év során természetesen már önálló iparág épült a mesterséges körmök fejlesztésére, így a fejlődés sohasem áll meg, hiszen újabb és újabb technológiák és anyagok jelennek meg.

A legmodernebb, legjobb alapanyagokat kínáljuk, amikkel garantáltan elégedett leszel, légy akár még kezdő, akár tapasztalt körmös szakember.

A magas minőség ellenére áraink alacsonyak, ráadásul állandó akciókkal várunk. Amennyiben ezekről, illetve legújabb termékeinkről nem akarsz lemaradni, iratkozz fel hírlevelünkre! Ezt követően ráadásul ajándék kupont is kapsz, ami további kedvezményeket biztosít számodra. 15.000 forint feletti vásárlás esetén a kiszállításért sem kell fizetned. Válaszd a MarilyNailst, ha a legjobb választást keresed!