A kosaras emelő magasságokba emeli vállalkozását

emelőgép bérlés

Az építészet sokat fejlődött azóta, hogy az első ember rájött, hogy valamiféle menedéket kell saját maga számára építenie a külső elemek védelme elől.

Egy kunyhó, egy ház, később az anyaghasználat fejlődése jellemezte a házépítés állomásait, míg a középkorban már príma építményeket tudtak építeni elődeink. Ezen épületek sokszor lélegzetelállítóan magasra épültek, ha például megfigyeljük a kolostorokat, vagy várakat látjuk, hogy már a múltban is igény volt a grandiózus, magas épületekre.

Ám a magasságnak elég nagy ára van. A több építőanyag és mesterember mellett, felmerült az a változó a képletben, hogy a magasban kell dolgozni. Mindent eszközt magasra kell vinni és ott kell a végső helyére illeszteni.

Ez végigkíséri építészetünket egészen napjainkig, ahol már-már irrealisztikus magasságú épületekkel karcoljuk az ég alját.

Ezekhez az épületekhez különböző szerkezetekre van szükségünk, amivel biztonságosan – és főképp – hatékonyan el tudjuk végezni a munkát, anélkül, hogy az netán emberéletbe kerüljön, vagy valaki megsérüljön.

Ha kisebb munkákon dolgozunk, megfelelő lehet számunkra egy emelőgép kölcsönzés. Ez a gép mondhatni a kistestvére a nagyméretű, állványos daruknak. Segítségével könnyedén elvégezhetünk mindenféle magasban lévő karbantartási vagy szerelési munkát, legyen szó akár az építőiparról, akár könnyűgépészetről, vagy éppen filmművészeti alkotásokról.

Egy épület homlokzatának restaurálása, vagy film-díszlet felhelyezése? Ezek mindegyike könnyedén elvégezhető egy emelőgép segítségével. Weboldalunkon megtalálja a legjobb kosaras emelő árainkat.

A bérleti szándékát bármikor jelezheti felénk, annyit azonban érdemes tudnia, hogy a teljesítések sorrendje a beérkezett igényeknek megfelelően zajlik, így tervezze meg időben a rendelést.

Az emelőkosár átlagosan 15-17 méter magasba emelhető, ám fontos megjegyezni, hogy ugyanekkora oldalirányú kinyúlásra nem képest. Így előre érdemes felmérni, hogy milyen munkával lesz dolga. Milyen terepen kell elhelyezni az emelőt (sík, vagy ferde), mekkora mozgástér lesz a munkaterületen, esetenként milyen magasra kell femeleni a kosarat. Ezen paraméterek figyelembevételével érdemes megrendelni gépünket, vagy akár – amennyiben bizonytalan – vegye fel szakembereink valamelyikével a kapcsolatot és személyre-szabott tervet készítünk az Ön igényeinek megfelelően.

Gépeink segítségével a biztonságos munkavégzés garantált, amennyiben a megfelelő szabályok betartása mellett dolgozik velük, illetve a munkákhoz megfelelő emelődaru használatával a legtöbb munka elvégezhető, egyszerűbben mint ha mondjuk ipari alpinistákat rendel ugyanarra a feladatra.

Az elvégezhető feladatok repertoárja nagyon széles. Legyen szó műemlékvédelemről, filmforgatásról, vagy homlokzati javításról, a mi gépeink mindegyik munkához megfelelőek. Bádogos munka? Kémény bontása? Nem probléma. Keressen minket bizalommal, és végezze el a nehéz munkát egy nagyszerű segítséggel.