Új vásárlási élmény Magyarországon!

Meglepő újítással állt elő egy parkettás bolt Budapesten. A kis üzlet ellenére több 100 parkettát képesek szobányi felületben is bemutatni a vásárlóknak.

Ha az érdeklődő a kezébe veszi a parkettás bolt kódolvasóját, egészen elképesztő lehetőség nyílik ki előtte. Ebben a parkettás boltban, ami egyébként Jepetto Parketta Stúdió névre hallgat, egy kódolvasóval azonnal 3 dimenziós látványterv hozható létre az adott parkettával.

Mindenféle számítógépes ismeret nélkül, mindössze a kiállított termékek kódját , a vevő valósághű képet kap arról, hogy az adott parketta hogyan fest szobányi felületen.

A technológiát bármely lakberendezési üzlet megirigyelhetné, hiszen ezzel a rendszerrel nemcsak parketták mutathatóak be, de bármikor tesztre szabható egy konyhabútor, de egy kanapékat árusító üzleti is könnyen bemutathatja az egyes szöveteket.

Vagy gondoljunk szimplán a festékboltokra, ahol ezzel a rendszerrel azonnal képet kaphatnának a vevők, hogy az adott festékszín, hogy mutat nagy felületben. Ahogy teszi is ezt a Jepetto Parketta Stúdió, ahol túl azon, hogy a parketták nagy felületben megnézhetőek, a 3d-s látványtereken festékszíneket, bútordekorokat párosíthatnak a vásárlók a parketta mellé.

Akik szeretnék megtapasztalni ezt az interaktív vásárlási élményt, azoknak mindenképpen érdemes ellátogatniuk a Jepetto Parketta Stúdió budapesti üzletébe.