Mire figyelj oda ha erotikus munkát vállalsz

Ha nincs ismeretsége valakinek ebben az iparágban, sok buktatója lehet az erotikus munka vállalásnak. Sok olyan apró részlet van, amivel átverhető a naiv munkavállaló.

Először is az útlevél. Ha külföldre utazunk dolgozni, és szükséges a beutazáshoz az útlevél, még csak véletlenül se adjuk oda senkinek. Ezekben az országokban a személyi igazolványt nem fogja elfogadni a rendőr se, ha bajban van valaki. Érdemes pár fénymásolatot készíteni, és megpróbálni azt odaadni. Ahol nem fogadják el a fénymásolatot, ott úgyis csak személyesen lehet eljárni, fel kell ajánlani, hogy elmegyünk. Nem ritka az az eset, hogy erőszakosan elveszik az útlevelet. Itt már egyértelmű, hogy jól nem jöhetünk ki a dologból. Az ilyen helyzeteket néhány biztonsági intézkedéssel meg lehet előzni. Érdemes a visszaútra szóló jegyet és egy második útlevelet egy pályaudvaron a megőrzőben hagyni. De ezt meg lehet tenni egy bankfiókban is, az még biztonságosabb. Természetesen elsődleges fontosságú, hogy egy jó ismerősünk tudja, hogy hol vagyunk pontosan, és meddig.

Nyelvtudás, ami nélkül magas keresetet nehéz elérni külföldön. Sok cég hirdeti magát úgy, hogy nem szükséges nyelvtudás a munkához. Ami részben igaz is, hiszen itt recepciós könnyíti meg a lányok munkáját, fogadja a hívást, elmondja mit szeretne a vendég. De azért ez a munka sem végezhető kukaként, ráadásul így azokat a vendégeket hagyja ki pont az illető hölgy, akik visszajárnának beszélgetni, panaszkodni a feleségükre. Illetve azt se nagyon tudja kideríteni, hogy mik a rejtett vágyai az ügyfélnek, ami miatt ismételten felkeresi majd. Talán ha valaki táncosként helyezkedik el, ahhoz nem kell nyelvismeret. De mindenképpen rizikós lépés, mert hamar kiszolgáltatott helyzetben találhatja magát bárki. Rengeteg ilyen történet ismeretes, valakinek a valakije biztos került már ilyen helyzetbe, nem érdemes kockáztatni.

Ügynökségek
Vannak olyan ügynökségek, amik valóban segítenek külföldön erotikus munkát intézni a lányoknak. Sajnálatos módon ez ránézésre nem feltétlenül derül ki. Érdemes másoktól véleményeket kérni, erotikus fórumokban utánajárni az ügynökségeknek.
A casting cégeket is sajnos lejáratják azok a kamu hirdetők, akik ugyanúgy behívják a lányokat, a castingokról videófelvételt készítenek, és felrakják a videókat különböző videómegosztó oldalakra, amiből ők természetesen profitálnak. Sok esetben arra is ügyelnek, hogy egy szerződést aláíratnak a jelentkezőkkel, amiben apró betűkkel szerepel, hogy lemond a felvétel jogairól. Természetesen mindenki, aki elmegy egy castingra tudja, hogy mire számíthat, de ezeket a kamu cégeket csak úgy lehet kiszűrni, ha jó nevű helyeken próbálkozik az erotikus munkát kereső.

Az erotikus munka keresésnek érdemes körültekintően nekilátni, és inkább kétszer utánajárni a lehetőségeknek.