Honlapkészítési csomagajánlatok

Honlapkészítési csomagajánlatok

Az, hogy a weboldal készítés mennyi időt emészt fel, sok mindentől függ. Nem mindegy például, hogy milyen és mennyi webes funkciókra van szükség, hogy milyen bonyolult a weblap grafikája, vagy hogy milyen módon kerül kialakításra az adminisztrációs felület. Természetesen a sort hosszasan lehet még folytatni, de ezer szónak is egy a vége: a weboldal készítés mindig az egyedi igények figyelembevételével valósul meg, éppen ezért érdemes a profin összeállított csomagajánlatok közül választani.

START és ADVANCED honlapkészítés csomag

A kisshonlapkeszites.hu weboldalon lehetőség van arra, hogy a vállalkozók olyan honlapkészítés csomagokat válasszanak, melyek minden fontos szolgáltatást tartalmaznak, ami a tökéletesen működő honlaphoz szükséges. A START csomagajánlat tartalma egy 1 oldalas landing page, az egyedileg kialakításra kerülő, reszponzív webdizájn, a térképet is megjelenítő kapcsolati űrlap, valamint a látogatói statisztika. Az ADVANCED csomagajánlatban a weboldal készítés a 24 menüpont elkészítésével, illetve hírfeltöltéssel is kiegészül.

BUSINESS és PREMIUM honlapkészítés csomag

A BUSINESS honlapkészítés csomagban már nincs korlátozva a menüpontok száma, a hírfeltöltés mellé pedig társul egy referenciákat tartalmazó oldal, képgaléria, illetve egy könnyen kezelhető, mini adminisztrációs felület is. Amennyiben a vállalkozó minden szolgáltatásra igényt tart, akkor a PREMIUM csomagot is választhatja, mely esetben már egy teljeskörű adminisztrációs felület válik elérhetővé a számára, emellett pedig nem csak a hírfeltöltésre, hanem a termékfeltöltésre, valamint az ajánlatkérésre is lehetőség nyílik a honlapon.

A szakértő természetesen egyedi kéréseknek is eleget tud tenni, hiszen tisztában van azzal, hogy a weboldal készítés mennyire sokszínű tud lenni.