Társ az erotikus munka mellett!

Ki más lenne az a bizonyos társ, aki örökkön-örökké, tűzön-vízen át kiáll melletted, erotikus munka mellett is? Hát a kutyák!:) Speciel nekem kutyám és macskám is van, de kinek mi. Az biztos, hogy házi kedvenceink örök hűséget fogadtak nekünk egy kis törődésért és kellő mennyiségű jutalomfalatért cserébe:)
De beszéljünk egy kicsit a kutya macska barátságról.. Biztosan halottad már te is a kifejezést: kutya-macska harc.. Nos, ez így igaz is, hogy egyes macskák és kutyák nem jönnek ki jól egymással a teljesen különböző személyiségük miatt, ezért rossz ötlet őket egy lakásba zárni. Azonban a megfelelő feltételek mellett képes ez a 2 teljesen különböző állat maximális harmóniában élni!
A legtöbb macska képes boldogan együtt élni egy kutyával, ha van elég ideje megismerni kényelmesen a másikat. Ha egy kiskutya és kiscica együtt nevelkedik, nagyon hamar kiismerik egymást, és onnantól kezdve már nincs gond. Együtt nőnek fel barátokként, együtt játszanak, és együtt is alszanak. Azonban ha a kutyus már bevált tagja a háztartásnak, és egy új macska vagy akár kiscica akar becsatlakozni, bizony komoly óvintézkedéseket kell tenni!
Amikor először találkozik a kutya a macskával, ellenőrizzük, hogy szemmagasságban legyenek egymásnak, ne legyen gond a ki a nagyobb kérdésből.. Mindenesetre fogjuk meg azért mindkét állatot kézben, ezzel egyfajta biztonságot is nyújtunk nekik. Ha úgy érzed bármelyikük is kezd agresszíven viselkedni, azonnal válaszd szét őket, és próbálkozz egy későbbi időpontban. Még véletlenül se próbáld ilyenkor erőszakkal arrébb tolni őket, hogy ismerkedésre kényszerítsd őket, mert csak rontasz a helyzeten. Ha minden nap par percre velük vagy, és figyeled a viselkedésüket, úgy hogy közben adsz nekik teret ismerkedni, előbb utóbb lazábban fognak viselkedni egymás körül.