Gyümölcsös csokoládé tallér

Nem használunk aromát, sem színezéket, sem tartósítószereket. A jó alapanyagnak saját színe és intenzív íze van. Ezért kézműves csokoládéink nagyrésze rövid ideig tartható el. Ez alól kivétel a csokoládé tallér mivel nem tartalmaz gyümölcspürét és tejszínt sem. Csak finom csokoládé megszórva liofilizált vagy kandírozott gyümölcs darabokkal vagy karamellizált diófélékkel. Ezért a csokoládé tallérok akár egy évig is eltarthatók. Azért, hogy valóban minden íz érvényesüljön, 3 hónapon belül érdemes elfogyasztani.
Liofilizált eper, málna-, és mangó darabok étcsokoládé talléron. A fagyasztva szárított gyümölcs darabok nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, így bármikor ehetünk néhány falatot lelkiismeret-furdalás nélkül. A fagyasztva szárítás során a gyümölcsök megtartják vitamin tartalmukat, színüket és eredeti zamatukat. Intenzív gyümölcsös íz, karakteres étcsokoládéval.
A gyümölcsös csokoládé tallérok stílusos snackdobozban érkeznek, melyet az ár tartalmaz. A snackdoboz tovább díszíthető masnival, szalaggal és viaszpecséttel is.
Összetevők
Gyümölcs csokoládé tallér
• 64% -os extra-bitter étcsokoládé
• kakaóvajjal bevont liofilizált mangódarabok
• kakaóvajjal bevont liofilizált eperdarabok
• kakaóvajjal bevont liofilizált málnaszemek