Amit a SZÉP Kártyáról tudni érdemes

A SZÉP Kártya univerzális, praktikus béren kívüli juttatási forma. A Pihenőkártya-program minden szereplőjének hasznos információk mellett a Szép-kártya-elfogadóhelyek adatbázisa is folyamatosan gyarapodik!

Béren kívüli juttatásként kaphatja az aktív munkaviszonnyal rendelkező dolgozó a Széchenyi Pihenő Kártyát, melyhez a közvetlen családtagok részére társkártya is igényelhető. A Pihenő Kártya három alszámlája segítségével belföldön már több mint negyvenezer helyen lehet különféle szolgáltatásokért készpénz nélkül fizetni.

A Szép-kártya-elfogadóhelyek kínálatában szálláshely szolgáltatásokat, a vendéglátás alszámla révén étkezéssel kapcsolatos lehetőségeket, illetve változatos szabadidő és rekreációs programokat és szolgáltatásokat találnak a kártyabirtokosok.
A szállás alszámla éves kerete 225 ezer forint. A szálláshely-szolgáltatást nyújtó Szép-kártya-elfogadóhelyek között kempingektől, magánszállásoktól kezdve, apartmanokon át, a négy-ötcsillagos exkluzív szállodák kínálatát is megtaláljuk.

A vendéglátás alszámla évente 150 ezer forintban lett maximalizálva. A zseb segítségével alkalmi, munkahelyi, illetve akár a mindennapi étkezés finanszírozását lehet könnyebbé tenni.

A legtöbb lehetőséget azonban a szabadidő alszámla kínálja. Igaz, hogy ennek a zsebnek az éves kerete pusztán 75 ezer forint, mégis ez a legszínesebb szolgáltatási körrel rendelkező alszámla.

Portálunkon sok hasznos és érdekes információt kínálunk mindazoknak, akik még csak most ismerkednek a Széchenyi Pihenő Kártyával. Oldalainkon azonban azok is találnak érdekességeket, akik már rutinos kártyahasználók. Arra törekszünk, hogy ezzel a hasznos és praktikus juttatási formával kapcsolatban minden újdonság eljusson az érintettekhez, legyenek akár kártyabirtokos munkavállalók, szolgáltató Szép-kártya-elfogadóhelyek, valamint kártyát biztosító munkáltatók.