A legjobb tintapatron árak a neten

Tintapatron

“Hány oldal van még a szakdolidból?” – kérdezte Áron.

Este a koleszban semmihez sem fogható hangulat uralkodik. A folyosókon a hangulatfény világít és a szobájukba visszavonult diákok el vannak a maguk dolgaival. Ki így, ki úgy. Nándiéknál épp főző-estet tartanak, bár az emelet felelős ezt kifejezetten tiltja, azért mégis megvannak a kiskapuk mindenütt. Itt épp csak ketten voltunk a szobában. Pisti kimenőt kapott – ahogy hívtuk, hiszen hazautazott a hétvégére a szüleihez -, így Áronnal ketten tartottuk a frontot.

“..Szóval..? A többiek már a felén is túl vannak. Te elég lassan haladsz a múltkori hétvége óta.” – vetette oda csak úgy félvállról. Egy model repülő szárnyával bíbelődött az asztalnál ülve. Piros csíkokat húzott a szárnyvégekre ecsettel. Igaza volt – nem tagadom – de azért a büszkeség hangjával válaszoltam neki: “ negyvennyolc. Epson tintapatron…na, mit szólsz? És most jön a többi..!” – Ezzel rá is böktem az egérrel a ‘nyomtatás’ gombra. Szobánk féltve őrzött kincse, a kis asztali Epson búgva-kerregve tért magához rövid álmából. Rövid morzézás után egyetlen visszajelző lámpája pirosan kezdett villogni. Szemem sarkából észre is vettem és méltatlanul keltem fel a laptop elől, ahová olyan jól begubóztam egy egész estés virrasztás előtt.

“Te, ez kifogyott… úgy értem, a toner.” – jegyezte meg ismét zsörtölődve. “Újraterveztés” – ez volt az első gondolatom. A ‘mi legjobb barátunk’ oldalát begépelve a böngészőbe máris több tucatnyi tintapatronnal foglalkozó oldalt kezdtem el átnézni. “Nagyon sok a találat, igazán a bőség zavara van, ezt nem is gondoltam volna.”

“Hm, ezt az oldalt a húgom rakta össze, olyan rendetlen.. ez a másik meg régebbi lehet, mint a floppy lemez. Ki használ manapság ilyen betűtípust?

De, – várj csak! – ez egész jónak tűnik! Itt a linkje, megnézed Te is?” Epson tintapatron árak? A színek, az elrendezés, minden klappol. Epsonhoz való tintapatronjuk is van, és az árak is korrektek. Nagyon tetszik, mert végre egy lista nézet, ahol ésszerűen vannak felsorolva a megvásárolható tonerek.

Miután Áron is alaposan szemügyre vette és meggyőződött róla, hogy nem mondtam butaságot, közösen megbeszéltük, hogy mindenképpen innen fogunk rendelni, ha Pisti is visszajött a hétvége után. A szakdolgozat-írást végülis a számítógépen is tudom folytatni. Időközben a modelfestés is elkészült, s el is ment az este.