Archive for december, 2017

Hogyan kezeljük a szénanáthát?

péntek, december 29th, 2017

Tél után ahogy beköszönt a jó idő, mindenképp érdemes odafigyelni arra, hogy a lehető legtöbb időt töltsük a természetben. Azonban emellett a testünk jelzéseire is legalább annyira figyelni kell, hiszen ennek köszönhetően nem merülnek majd fel komolyabb problémák. Akkor pedig, amikor egy ideje már tapasztalunk némi tünetet, mindenképp forduljunk orvoshoz, hiszen gyorsan kiderülhet, hogy egy szénanátha az, ami kínoz minket. Természetesen erre is van már megoldás és gyógyszer, ennek köszönhetően pedig remekül érezhetjük magunkat még a legnagyobb allergia szezonban is. Ha pedig kérdésünk lenne azzal kapcsolatban, hogy milyen vitaminok azok, amelyeket ilyenkor érdemes szedni, akár az interneten is körbe nézhetünk. Nem csak azért, mert ennek köszönhetően sokkal tapasztaltabbak lehetünk, de maximális szinten választ kaphatunk arra a kérdésre is, hogy milyen módon érdemes az immunrendszerünket erősíteni. Ennek köszönhetően pedig több betegséggel szemben is sokkal ellenállóbbak lehetünk, ami manapság szintén nagyon fontos.

Hogyan érdemes tisztíttatni a kanapénkat?

péntek, december 29th, 2017

Az otthonunkban lévő használati tárgyak kapcsán számtalan probléma felmerülhet, főleg akkor, amikor a tisztítást mi magunk esetlegesen nem tudjuk megoldani. Ez persze sok mindentől függhet, többek között attól is, hogy éppen milyen felületről van szó, valamint hogy mi is az, ami ráömlött. Ha egy igen csak makacs folt az, amivel szemben állunk, a házi praktikák sokszor egyáltalán nem segítenek, ekkor pedig mindenképp a kanapé tisztítás helyszínen történő igénybe vétele lehet az, ami számunkra megoldást nyújthat. Természetesen ha kérdésünk lenne azzal kapcsolatban, hogy ezt milyen úton-módon lehet megoldani, vegyük fel minél előbb a kapcsolatot a szolgáltató céggel, hiszen ők akár azonnali megoldást is tudnak nekünk nyújtani, még a szőnyeg tisztitás ára kapcsán is. Ami pedig mindenképp lényeges, hogy egyáltalán nem tesznek majd kárt az adott felületben, ennek köszönhetően pedig minden a lehető legnagyobb rendben lehet, nekünk pedig nem kell amiatt aggódnunk, hogy többlet költségeket fog majd jelenteni a tisztítás, amelyekre esetlegesen nem is számítottunk.

Fontos, hogy minőségi képek készüljenek az esküvőnkön

péntek, december 29th, 2017

Ha már egy ideje tudjuk, hogy mikor szeretnénk összekötni hivatalosan is a párunkkal az életünket, mindenképp alaposan szervezzünk meg mindent, hiszen így egyáltalán nem kell attól félnünk, hogy valami balul sülne el. Természetesen vannak olyan szakemberek, akik maximális szinten tudnak nekünk segíteni, ennek köszönhetően pedig valóban nyugodtak lehetünk. Az esküvő fotós ugyanis mindent megtesz annak érdekében, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen, ezen felül pedig az sem utolsó szempont, hogy a későbbiek során nagyon jó érzés lesz ezeket a képeket vissza nézni. Ha pedig egy ideje már a próba képek is elkészültek, könnyedén meg tudjuk határozni az irányt, valamint abban is biztosak lehetünk, hogy olyan kellékeket és helyszínt sikerült kiválasztanunk, amelyeknek köszönhetően olyan stílusú és hangulatú képek készülnek majd, amilyeneket szerettünk volna, amikor elkezdtük meg szervezni a nagy napot. Ez pedig mindenképp fontos, így tartsunk szem előtt, ugyanis ezek a fajta pillanatok sosem térnek majd vissza.

Egy honlap elengedhetetlen egy működő cég életében

szerda, december 20th, 2017

Ha már van egy netes felületünk, amit egyre nagyobb mértékben használnak az ügyfelek, érdemes mindent megtennünk azért, hogy ne merüljenek fel a használat közben sem problémák. Nem utolsó szempont az sem, hogy manapság már mindenképp egy olyan netes felületet kell fenntartani, amely bármikor elérhető, emellett pedig akár több eszközről is könnyedén használható. Ha pedig egy olyan netes portált tartunk fent, amely lehetővé teszi az online vásárlást, biztosak lehetünk abban, hogy egyre nagyobb mennyiségben jelennek majd meg az új ügyfelek, és ez az, amire szükségünk lehet. A honlapkészítés árak pedig, változatosak lehetnek, attól függően, hogy mit szeretnénk. Ha pedig a tartalmat variáljuk, érdemes lehet a weboldal külsejére is oda figyelnünk, pontosan azért, mert ennek köszönhetően maximális szinten új köntösbe öltöztethetjük, ez pedig bizonyos időközönként mindenképp fontos lehet. Egy bizonyos idő után pedig a portál könnyedén működik majd, ez pedig nekünk is segítség, főleg akkor, amikor szeretnénk egy profi netes felületet.

Gyümölcsös csokoládé tallér

szerda, december 13th, 2017

Nem használunk aromát, sem színezéket, sem tartósítószereket. A jó alapanyagnak saját színe és intenzív íze van. Ezért kézműves csokoládéink nagyrésze rövid ideig tartható el. Ez alól kivétel a csokoládé tallér mivel nem tartalmaz gyümölcspürét és tejszínt sem. Csak finom csokoládé megszórva liofilizált vagy kandírozott gyümölcs darabokkal vagy karamellizált diófélékkel. Ezért a csokoládé tallérok akár egy évig is eltarthatók. Azért, hogy valóban minden íz érvényesüljön, 3 hónapon belül érdemes elfogyasztani.
Liofilizált eper, málna-, és mangó darabok étcsokoládé talléron. A fagyasztva szárított gyümölcs darabok nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, így bármikor ehetünk néhány falatot lelkiismeret-furdalás nélkül. A fagyasztva szárítás során a gyümölcsök megtartják vitamin tartalmukat, színüket és eredeti zamatukat. Intenzív gyümölcsös íz, karakteres étcsokoládéval.
A gyümölcsös csokoládé tallérok stílusos snackdobozban érkeznek, melyet az ár tartalmaz. A snackdoboz tovább díszíthető masnival, szalaggal és viaszpecséttel is.
Összetevők
Gyümölcs csokoládé tallér
• 64% -os extra-bitter étcsokoládé
• kakaóvajjal bevont liofilizált mangódarabok
• kakaóvajjal bevont liofilizált eperdarabok
• kakaóvajjal bevont liofilizált málnaszemek

Hozd formába magad testileg és lelkileg a Dharma Jógastúdióban Budapesten

szombat, december 9th, 2017

Hozd formába magad testileg és lelkileg a Dharma Jógastúdióban Budapesten. A jóga segít a stressz leküzdésében, a koncentráció fejlesztésében, izomerősítő, tartásjavító hatású, fokozza a flexibilitást és még rengeteg pozitív hatást felsorolhatnánk. Orvosi tanulmányok igazolják, hogy a test egészére hat. Számos betegség kockázata csökkenthető a rendszeres jógázással, például mozgásszervi panaszok, szív és érrendszeri megbetegedések. A Dharma Jógastúdióban minden érdeklődő megtalálja a neki legideálisabb jógastílust. Különféle irányzatokból választhatsz: hatha jóga, astanga jóga, vinyasa, iyengar jóga, hot jóga, gerinctorna és bodyart órák. A hatha jóga a tradicionális irányzatok egyike, kímélő, de mindent átfogó mozgásokkal. Aki a dinamikusabb, izomerősítő gyakorlatokat kedveli, annak ajánljuk az astanga és power flow órákat. Kipróbálhatod a bodyartot is, amely ugyan nem tartozik a jógairányzatok közé, de a jóga elemeire épül. Ez egy holisztikus szemléletű edzésforma. Gyermekedet is elhozhatod hozzánk, hiszen sosem lehet elég korán kezdeni az egészséges életmódot, számukra is szervezünk jógaórákat. A játékos foglalkozások segítenek a feszültség és szorongás leküzdésében, fejlesztik a kommunikációs képességet. Felnőttek közül is minden korosztály megtalálja a megfelelő jógairányzatot, legyen kezdő vagy haladó gyakorló. Oktatóink szeretettel várnak minden érdeklődőt a Dharma Jógastúdióban Budapesten, az Oktogonnál.