Archive for május, 2014

Anyák napján is jó választás lehet a virágküldő szolgálat

vasárnap, május 25th, 2014

Anyák napja egy olyan ünnep, amiről senkinek sem szabad megfeledkeznie. A virágrendelés ezen a napon sokkal sűrűbb, hiszen rengeteg olyan gyermek van, aki édesanyját nem tudja személyesen meglátogatni. Ilyenkor az lehet a legjobb megoldás, ha egy virágküldő cég segítségét kérjük. Ugyanis ezen a napon az anyukák számára igazi meglepetést okozhat, ha egy futár viszi ki neki a gyermeke által neki szánt virágot. Általában ezen az ünnepen már valamivel melegebb a levegő, így a kiszállító cégeknek igen nagy figyelmet kell fordítani a frissen megkötött virágok épségére. Általában mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden küldemény tökéletesen érkezzen meg a címzetthez. Amennyiben ez nem így történne, a cégek teljes körű garanciát ígérnek vevőiknek. Ennek köszönhetően pedig biztosak lehetünk abban, hogy a nagyobb csokrok, virágköltemények igazán nagy örömet fognak okozni a címzettnek. Ha pedig egy bizonyos értékhatárt elér a rendelésünk, számolhatunk azzal is, hogy a kiszállítás teljes mértékben ingyenes.

A lakberendezés és belsőépítészet legszínesebb eszköztára

kedd, május 13th, 2014

Otthonunk stílusát, hangulatát sok minden határozza meg. A különböző berendezési tárgyak elrendezése, a belső terek kialakítása, és óriási szerepet játszik a felületek, mind a burkolatok, a bútorok, ajtók és minden más berendezési tárgy felületének anyaga, színe, mintázata. A Bombex Homedesign egy olyan lakberendezési és belsőépítészeti eszköztárat hozott létre, melynek segítségével minden felület, bármilyen dekorációval dekorálható. Nincs több kompromisszum, szabadjára engedhetjük fantáziánkat, kreativitásunkat. Egy belső teret berendezhetünk úgy, hogy a helyiségben lévő bútorajtókat, a falakra választott burkolatokat, a teret elválasztó beltéri ajtót vagy térelválasztót egy koncepció alapján, vagy akár egyazon mintával dekoráljunk. Ez a digitális nyomtatási technológia, melyet a lakberendezés és a belsőépítészet használ, alkalmas arra, hogy bármilyen felületet dekoráljon. Mindössze ki kell találni egy koncepciót egy nekünk tetsző dekorációt, melyet végigvezetünk, a szoba bútorain, burkolatain.

A babonák a mai napig fontos részei a lakodalmaknak

szombat, május 10th, 2014

A kiegészítők egy esküvőn nagyon fontosak. A harisnyakötő esküvőre elengedhetetlen, hiszen a szokások, valamint a násznép is megköveteli. A harisnyakötő általában csipkés anyagból készül, valamint egy kék szalaggal van átkötve, így a kék szín is biztosított a nagy napon. Ezeket a harisnyakötőket a menyasszonyok általában meg is vásárolják, hiszen a lagzi kezdetén vagy éppen a közepén (amikor a nép követeli) el is ajándékozzák. Ennek a módja a következő: A vőlegény valamilyen vicces játék keretében leveszi a menyasszonyról a harisnyakötőt, majd eldobja a férfi vendégek közé. A babona szerint aki elkapja azt, az lesz a következő, aki megházasodik. Általában ez a játékos verseny minden esküvő fontos része, hiszen még a városban tartandó esküvőkön is fontosak a hagyományok. A nagyobb, vidéken tartott lagzikon egyéb babonák is vannak, melyeket szintén játékos keretek között tartanak be a menyasszonyok és a vőlegények, így nem csak az újdonsült házaspár, de a vendégek is igen jól szórakozhatnak.